Hvordan aktivere eller deaktivere sporing

Aktiver og konfigurer sporing kun med veiledning av en ekspert fra kundeserviceekspert.

Slik aktiverer eller deaktiverer du sporing av programmer og ytelse:

1. Åpne hovedvinduet.
  2. Klikk på Knappen Støtte-knappen nederst i vinduet.

Vinduet Kundeservice vil da åpne.

3. Klikk på Støtteverktøy for å åpne vinduet Støtteverktøy.
  4. Bruk vippebryteren for å aktivere eller deaktivere sporing av programmer og ytelse ved å følge instruksjonene til en ekspert fra kundeservice.
  5. Klikk du på Lagre for å lagre endringene.

Hvis du vil slette alle systemdata, rapporter og sporingshendelser, klikker du Slett alle tjenestedata og -rapporter.